Dutch

Of dit echt wel de juiste datum is, is nu nog maar de vraag. Maar er wordt hard aan gewerkt!

De Experience wordt georganiseerd door Stichting Ontmoeting en Together samen. Weet je nog dat vorig jaar iemand de isoleercel in moest? Dat was Gijsbert, nu het gezicht van Together. Dit doet hij samen met Wilma, Erika en nog heel wat jongeren! Het is een aanrader om hen te volgen op instagram om op de hoogte te blijven van de Experience en andere toffe updates!

Er is een besloten insta account waar je, na aanmelding voor de Experience, toegang voor krijgt. Hier staan tips en tricks om zoveel mogelijk geld op te halen. Dan kan je gelijk de andere deelnemers een beetje leren kennen.

Het eerste event staat al op de planning! Zet donderdag 18 april 2019 in je agenda en wij hopen jou in Rotterdam te ontmoeten. Vanaf 19.15 uur ben je welkom en wij beginnen om 19.45 uur. Op deze avond hopen Arjen ten Brinke en Ed van Hell te spreken en met jullie in gesprek te gaan! ? Deze jongerenavond wordt gehouden in samenwerking met Geloofstoerusting.

En wil je helpen opzetten, koffie schenken, mensen begroeten of verkeer in goede banen leiden? Neem contact met ons op via Instagram, Facebook of ons contactformulier.