Dutch

Steek je handen uit de mouwen!

Ben jij iemand die graag iets doet voor je medemens? Dan kunnen wij jou daar vast bij helpen want we hebben laagdrempelige mogelijkheden!

Wat dan?

Het werkt als volgt. Er zijn medewerkers van Stichting Ontmoeting die vrijwilligers nodig hebben bij een klus. Denk daarbij aan klussen in huis, boodschappen doen, de tuin opknappen, schoonmaken en zulk soort klussen. Als er een klus beschikbaar is delen wij de datum, de locatie en het tijdstip in een appgroep. Jij geeft in de app aan of je kunt koppelen wij je aan de medewerkers van Stichting Ontmoeting. Een laagdrempelige manier om zo af en toe eens te helpen!

Waar?

Momenteel is er een appgroep met jongeren uit de omgeving Ede en een appgroep van de omgeving Rotterdam. Voor de locatie Ede is er de mogelijkheid om je structureel in te zetten. In de Elskampflat in Ede-Zuid worden er maaltijden voorbereid met en voor kwetsbare mensen uit de buurt. Jij helpt met boodschappen, koken, serveren, eten en opruimen. Dit is meestal op woensdag.

#doemee

Lijkt het je wat? Of wil je nog meer weten? Stuur #doemeeEde of #doemeeRotterdam (of je vraag) via Whatsapp naar:

06 86 81 89 69

Op dit moment zijn er nog niet genoeg jongeren om te uitbreiden naar andere steden. Ben jij wel enthousiast? Laat het weten want dan kunnen we wellicht nog een appgroep beginnen voor een nieuwe plaats en nog meer mensen blij maken.

Sfeerimpressie vrouwenevent Ede