Dutch

In verband met te weinig aanmeldingen kan het symposium niet doorgaan. Helaas!

We balen er erg van omdat we toffe sprekers en inspirerende workshops hadden geregeld. Volg ons op Instagram of Facebook om in de komende weken de sprekers alsnog te horen. We maken een aantal toffe filmpjes!

Je hebt zaterdag 1 februari tijd extra omdat je niet naar Almere hoeft. Tijd om er te zijn voor je naasten. 3 tips om te doen!

1.  Fiets naar de bloemenwinkel, koop wat moois en breng het bij die ene vrouw, meneer of het gezin uit de straat of kerk waarvan je denkt dat ze het zouden kunnen gebruiken.

2.  Op zaterdag 1 februari neem je de tijd om te bidden. Te bidden voor mensen die veel minder hebben dan jij.

3.  Eigenlijk had je al wat andere plannen voor 1 februari. Maar je gaat naar www.servetogether.nl/doemee en je stuurt een berichtje dat je echt een keertje wil helpen. Ben je mooi van waarde op aarde!

Mocht je nog vragen, ideeën of tips hebben naar aanleiding van deze mail, schroom niet om te appen, bellen of te mailen.

Wil je graag binnenkort van waarde zijn, maar weet je niet waar je moet beginnen? App 06 86 81 89 69 & wellicht kunnen we wat voor je betekenen.

Met een groet,

Het hele Together team

Op aarde, van waarde

Van harte welkom op het symposium op zaterdag 1 februari in De Wegwijzer in Almere. Ben jij er bij?

Wat kan ik verwachten?

Een interactief programma van 10.30 uur – 15.00 uur met twee boeiende sprekers, twee workshoprondes met gave workshops en tussendoor muziek en een lekkere lunch!

Waar gaat het over?

We willen jou helpen om handen en voeten te geven aan de praktische daden die jij doet als christen. God liefhebben boven alles en je naaste als jezelf. Hoe doe je dat? En waar moet ik beginnen? Heeft het wel nut wat ik doe? Hoe kun je Gods liefde doorgeven?

Wie komen er?

Aanwezig als sprekers zijn Theo Vreugdenhil & Bert Noteboom. Rick Jansen (Tear) en Hans Borghuis zijn twee van de workshopleiders. Meer informatie over de workshops en de lezingen volgt nog. Erika de With komt zingen en verder komen er jongeren die wat willen betekenen voor hun naasten en geïnspireerd willen worden. Jongeren zoals jij. We hopen je op zaterdag 1 februari te onmoeten.

Wat kost het?

Helemaal niets, nog een reden om te komen dus 😉

Waar is het?

In De Wegwijzer in Almere, Makassarweg 80, 1335 HZ Almere. De Wegwijzer is goed bereikbaar. Het treinstation Almere Oostvaarders is op acht minuten loopafstand en parkeren kan naast of achter het gebouw.

Houd onze social media in de gaten voor updates over de verschillende sprekers, lezingen en workshops! #doemee #watdoejijdaaraan

We organiseren dit symposium in samenwerking met Stichting Jij Daar. Dit is onderdeel van de #watdoejijdaaraan tour. Deze tour gaat over praktisch leven vanuit Gods genade, hoe kun jij de genade en liefde die je ontvangen hebt doorgeven. Ofwel: Wat doe jij daar aan?


(Meer informatie volgt)